Interesse om uw project of deelnemers in de kijker te zetten? (exclusief voor projecten Agentschap Ondernemen)

08/05/2012

Als Agentschap Ondernemen zijn we uiteraard trots op de projecten die we financieel ondersteunen in het streven naar meer en sterkere ondernemers in Vlaanderen. In de toekomst willen we dit nog meer dan voorheen actief uitdragen en willen we onze communicatie in functie hiervan stellen. Nu reeds worden op de website en in de nieuwsbrief van zowel het agentschap als het Vlaams Ondernemerschapsbevorderend Netwerk (VON) projecten in de kijker gezet en wordt waar mogelijk gecommuniceerd over activiteiten, resultaten en nieuws vanuit de projecten.

In het najaar 2012 wil het agentschap en het VON deze communicatie versterken en verder professionaliseren. We willen projecten en succesvolle deelnemers/ondernemers in beeld brengen door middel van professionele filmpjes en kwaliteitsartikels. Zowel de filmpjes als de artikels zullen verspreid worden via onze digitale communicatiekanalen (website, nieuwsbrief, sociale media, e.d.).  

What’s in it for you?

Deze campagne biedt u de kans tot een extra promotiekanaal voor uw project, niet alleen naar (potentiële) ondernemers/deelnemers (Agentschap Ondernemen), maar eveneens naar medeprojectpromotoren en –organisaties (VON). Bovendien wordt uw werking op een professionele manier in beeld gebracht en kunt u dit beeld- en tekstmateriaal gebruiken in uw eigen communicatie.

Best practices of interessante cases? Lever ze aan!

Het Agentschap Ondernemen en het VON zijn op zoek naar goede praktijken, zowel op het vlak van projectwerking als deelnemers/ondernemers die succesvol het traject hebben doorlopen.

Hebt u mooie resultaten bereikt in uw project? Biedt uw project een uniek traject aan? Wil u enkele succesvolle cases in beeld brengen? Bereikt u een specifieke doelgroep? Laat het ons weten! Het agentschap wil hiermee uw project verder ondersteunen, er wordt geen eigen financiële inbreng van u verwacht. Wij verwachten wel de nodige input van u en de ondernemer die u aanreikt om een scenario op te stellen (dit wordt uiteraard tot een minimum beperkt).

Waarom doen we dit?

Kennis- en ervaringsuitwisseling tussen de projecten en intermediaire organisaties onderling is een belangrijke opdracht van het Vlaams Ondernemerschapsbevorderend Netwerk. Het VON is een ambassadeur van uw project. Het Agentschap Ondernemen en VON vinden dit een kans om projecten en goede praktijken te promoten bij zowel ondernemers als andere projectpromotoren en -medewerkers.

Interesse om uw project of deelnemers in de kijker te zetten?

Dien uw kandidatuur in via von@agentschapondernemen.be.  We verwachten van u een korte motivering: Wat wil u in de kijker zetten? Wie? Waarom? Enkel lopende projecten kunnen deelnemen.

Categorie├źn

Kalender

<  
  >
m d w d v z z
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Download .ics-bestand

Documenten

application/pdf icon
Challengers: hun kenmerken en succesfactoren(PDF)
STUDIE

di, 09/04/2013

"Challengers" zijn de uitdagers die concurrentie op de deelmarkten moeten bevorderen en innovatie moeten stimuleren. Maar hoe herkennen we deze uitdagers en hoe kunnen we ze versterken?

external doc icon
Tweemeting Ondernemerschap en Onderwijs 2012 - NL
STUDIE

ma, 08/04/2013

Het bevorderen van ondernemen in het onderwijs en het dichterbij brengen van onderwijs en bedrijfsleven is één van de speerpunten van het Nederlandse ondernemerschaps- en innovatiebeleid. In 2007 is een nulmeting uitgevoerd, gevolgd door een eenmeting in 2010.

Sitemap

© 2010 Agentschap Ondernemen

Vlaamse Overheid Vlaanderen in Actie
Sluit mediabalk
http://www.youtube.com/v/5a51uq9QgVw